Beste ouders,
Met ons gaat het goed, ik hoop dat het met jullie ook goed gaat. Vandaag hebben we een bedrijf opgericht (Mezger & Schwenk) onder de noemer apparatenfabriek. Momenteel wordt alles in deeltijd gedaan. Wij zien het goedkomen. In 1920 gaat het volledig van start.

Een ansichtkaart uit het verleden.

Velen van over de hele wereld.

Halverwege de voorbereidingen voor het jubileumjaar stuitte Paul Sebastian Schwenk op een ansichtkaart van zijn overgrootvader, waarin hij aan zijn ouders schreef over de oprichting van het bedrijf. Honderd jaar later verraste deze ansichtkaart de vinders..

Verras ons ook: als je Theben kent of wilt leren kennen, als je een connectie hebt of wilt hebben met het bedrijf. Of als u ons gewoon wilt feliciteren met ons bedrijfsjubileum – schrijf ons een ansichtkaart of upload uw foto en tekst hier. De drie meest originele ansichtkaarten worden uitgereikt, en alle kaarten zullen worden opgenomen in onze tentoonstelling 100 jaar gebouwautomatisering en zullen meedoen aan een loting. U kunt alleen maar winnen.

Doe nu mee en word

onderdeel van de geschiedenis van Theben!

Stuur ons je digitale kaart.
  1. Upload een afbeelding
  2. of voer tekst / wens / begroeting in
  3. Vink het vakje aan. Klaar

Vul alstublieft alle met een * gemarkeerde velden in – we kijken uit naar uw kaart!    Alle informatie over de ansichtkaartactie en de verloting vind je in ons privacybeleid.


    *Verplicht veld